PILATES en meer... uw privacy

 

Pilates en Meer vindt de privacy van haar klanten zeer belangrijk. Persoonsgegevens in bezit van Pilates en Meer worden daarom op een zorgvuldige en veilige manier verwerkt. In deze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.
 

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens? 

Wij hebben persoonsgegevens in ons bezit omdat deze nodig zijn voor een goede invulling van uw lidmaatschap, onze administratie en de communicatie met u.

Welke persoonsgegevens hebben wij van u in ons bezit: 

· Naam
· Geboortedatum
· Adres
· Woonplaats
· Telefoonnummer
· E-mailadres
· Rekeningnummer

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens? 

Wij vragen alleen die persoonsgegevens die nodig zijn voor uw lidmaatschap, onze administratie en de communicatie met u. Andere dan deze gegevens vragen wij niet van u en hebben wij ook niet in ons bezit. Wij bewaren uw gegevens in een beschermde omgeving achter wachtwoorden. 

Uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Dat wil zeggen dat alleen de medewerkers waarvoor het voor hun werkzaamheden voor Pilates en Meer noodzakelijk is, toegang hebben tot uw gegevens. Deze medewerkers gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met eventuele persoonsgegevens. Pilates en Meer heeft afspraken met de host van deze website over de veiligheid van uw gegevens.
  

Hoe lang bewaren wij uw gegevens? 

Wij bewaren uw gegevens zolang u bij ons deelneemt aan de lessen. T.b.v. van onze eigen administratie worden de gegevens na opzegging nog 1 jaar bewaard. Daarna worden de gegevens verwijderd.

Berichten via de mail en andere vormen van communicatie tussen u als deelnemer aan de lessen en Pilates en Meer worden maximaal 6 maanden bewaard.  


Vragen via deze website

Heeft u via de mail of via deze website om informatie over Pilates en Meer gevraagd, maar bent u geen lid geworden, dan worden uw gegevens en uw verzoek maximaal 6 maanden bewaard. Daarna worden deze verwijderd uit onze administratie.
  

Worden uw persoonsgegevens gedeeld? 

Pilates en Meer deelt u gegevens niet met andere personen of organisaties. De gegevens worden ook niet verkocht of ter beschikking gesteld voor marketingdoeleinde. Als zich een situatie voordoet waarbij het delen van uw gegevens toch gewenst of nodig is, dan wordt hier vooraf toestemming aan u voor gevraagd. 
 

Uw rechten 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft u als klant een aantal rechten, zoals het inzagerecht. Als u bijvoorbeeld wilt weten welke persoonsgegevens wij precies van u in ons bezit hebben, dan kunt u de eigenaar van Pilates en Meer, Annemiek Elkhuizen persoonlijk benaderen met deze vraag. U ontvangt de gegevens daarna binnen twee weken via de mail.

U kunt ons ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. In dit geval moeten wij wel altijd vaststellen dat het verzoek ook gedaan wordt door de eigenaar van de gegevens. Deze controle kan via een persoonlijke afspraak met Annemieke Elkhuizen of door een kopie van uw ID mee te sturen in de mail. Het kopie van uw ID verwijderen en/of vernietigen wij direct na afhandeling van uw verzoek. 
 

Vragen? 

Heeft u na het lezen van dit privacystatement nog vragen over hoe wij omgaan met uw gegevens, neem dan contact op met Annemiek Elkhuizen.